Weboldal címe
Weboldal alcíme
Dr. Kelemen Anita Egyéni ügyvéd
Jogi segítség, tanácsadás, képviselet, céges ügyek intézése gyorsan, korrekten.

Jogi Szolgáltatások


Ingatlan Adásvétel: Az ingatlan adásvétel lebonyolítása nagy odafigyelést és alapos munkát igényel, hiszen egy olcsóbb ingatlan esetében is több milliós érték adásvételi szerződésének elkészítése, földhivatali ügyintézése a feladat. Fontos számomra, hogy a szerződés elkészítése során mindkét fél érdekeit egyaránt képviseljem. A törvény a földhivatali ügyintézésre maximum 30 napot ír elő, viszont számomra fontos, legtöbbször a Vevő képviseletében eljárva, hogy a tulajdonjog 48 órán belül a földhivatali nyilvántartásban szerepeljen. Ezt vállalom az általam elkészített adásvételi szerződések esetében, többek között ezért van számos elégedett ügyfelem.

Cég- illetve egyéb jogi szervezet alapítása-módosítása: A cégek- egyéb szervezetek alapításában nagy gyakorlatom van, alapos és szakszerű munkámat számos elégedett ügyfél támasztja alá. Egyik legfrissebb munkám "Az Egészséges, Túlsúly nélküli Magyarországért Alapítvány" alapító okiratainak elkészítése.

Polgárjogi Ügyek: Ügyvédi tevékenységem a polgárjogi ügyek szinte teljes spektrumát lefedi, a válóperes képviselettől az ingatlannal kapcsolatos peres ügyeken át a balesettel kapcsolatos és egyéb kártérítési ügyekig, melyekben számos ügyfelet képviselek. Ha bármilyen problémás polgárjogi problémája van, keressen bizalommal!

Büntetőügyek: A büntetőjog egy elég speciális jogi terület, és minden ügy egyedi, általánosítani nem lehet. A képviseletet estenként bonyolíthatja, ha a terhelt előzetes letartóztatásban van. Büntetőügyekben évek óta látok el képviseletet, leginkább gazdasági jellegű büntető ügyek terheltjei az ügyfeleim, de egyéb büntető ügyekben is képviseltem már eredményesen számos vádlottat pályafutásom során. Egyik legjelentősebb folyamatban lévő gazdasági ügyem évek óta folyik, ahol több száz terhelt közül a 2. rendű vádlottat képviselem.

Telefon: +36 20 367 1957

Email: